?

Log in

No account? Create an account
May. 9th, 2002 @ 05:58 pm Nieuw
About this Entry
walrick:
Hallo,

ik ben net nieuw. Na mijn support request van eerder vandaag (zie vorige post van Mart), werd me aangeraden om hier te gaan kijken. Dus hier ben ik.

Wil best mijn bijdrage leveren. Ik gebruik zelf wel de Engelse interface, vind ik prettiger, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mee kan helpen.

Het kan aan mij liggen maar ik vind hier:
http://www.livejournal.com/translate/edit.bml?lang=nl

alleen, maar engelse teksten, zonder vertalingen. Staan de vertaalde teksten er niet meer bij, of geeft mijn browser ze om de een of andere reden niet weer. En in dat eerste geval. Hoe kom ik er dan achter wat de standaard termen zijn (waar ladyvox het eerder over had). Anders moeten jullie eventueel mijn vertalingen nog maar even nalopen op dit soort zaken. Laat dan wel even weten wat je veranderd, zodat ik de volgende keer daar zelf rekening mee kan houden.

Mijn opmerkingen in support gaan trouwens over de standaard navigatie kolom links.
[User Picture Icon]
From:ex_ladyvox549
Date:May 9th, 2002 09:20 am (UTC)
(Permanent Link)
Je ziet alleen Engelse teksten, en geen Nederlandse vertalingen, omdat die er nog niet zijn. Zodra er ergens een Nederlandse vertaling ingevoerd is, verschijnt deze in het tekstvak (in lichtgrijs geloof ik, en je kunt dit niet veranderen tot je het vinkje edit [of wat er ook staat, weet ik zo uit mijn hoofd niet] aanklikt).

Echter, het is niet mogelijk ingevoerde vertalingen op te slaan indien je geen privileges hiervoor hebt. chemical legt in een eerder gemaakte post uit hoe en wat.

Trouwens, off-topic:) Ben jij online ergens? Ik heb je gezocht maar niet gevonden, heb je dus maar een mailtje gestuurd.

~Lady V
[User Picture Icon]
From:tundratribal
Date:May 10th, 2002 08:44 am (UTC)
(Permanent Link)
ik was onderaan al een beetje begonnen, maar heb nog niet veel tijd kunnen vinden om veel te doen